Pompom Srácok... (Fired Up)

 2010.02.27. 15:52

Sok gyönyörű lány, két fiatal srác, egy közös cél...

Egy kis előzetes:

Shawnnak és Nicknek, a Ford Gimnázium két sztárjátékosának esze ágában sincs még egy nyarat a dögunalmas edzőtáborban tölteni, mikor az év legforróbb hónapjait akár több tucat gyönyörű lány társaságában is élvezhetik… méghozzá a pompontáborban! A fiúk eleinte remekül szórakoznak, miközben eljátsszák a ma született bárányt, akiket csak a szurkolás érdekel – így nem is olyan nehéz rávenni a csajokat a meztelen fürdőzésre és a pucér szurkolásra… Ám minden megváltozik, mikor Shawn belezúg Carlyba, az ellenállhatatlanul dögös vezérszurkolóba, aki nem bízik a srácokban – az ő szívének elnyeréséhez pedig az a legbiztosabb út, ha Shawn és Nick győzelemre segíti a csapatot a nyár végén rendezett nagyszabású pomponversenyen!

Most néztem meg ezt a filmet és számomra szórakoztató volt rengeteg vicces és érzelmes jelenetekkel. A szereplők kiválasztása remek döntés volt nem csak a gyönyörű és szebbnél szebb lányok miatt hanem a két főszereplő miatt is! A két srácról valóban el tudnám hinni hogy ilyen életmódot élnek mint amit a filmből megtudunk. Persze egy valami mégis csak bassza a csőrömet! :) Mégpedig az hogy nem tudom meddigfognak még ilyen filmeket csinálni hogy mindnek ugyan az az alap sztorija! Elmennek csak azért hogy csajozzanak majd mikor már mennének el akkor rádöbbennek hogy szerelmesek lettek és maradniuk kell majd a végén a versenyen a legnehezebb figurát is bemutatják tökéletesen de a végén akad egy kis malőr és már nem is számít hogy nem nyertek de együttvannak és boldogan élnek blabla...

Őszintén megmondom a film nem rossz csak én már egy kicsit unalmasnak tartom az ilyen kaliberű filmeket! Én a helyükben megpróbálnék valami új színt vinni az efféle vígjátékokba!Akik viszont szeretik az ilyet azoknak nagyon tudom ajánlani! Jó filmnézést :)

A bejegyzés trackback címe:

https://matthewfilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr551794959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása