Sherlock Holmes...

 2010.02.27. 11:43

Sherlock Holmes ahogy az emberek látják 2009-ben!

Egy kis szemle:

Hogy hívták 1891-ben James Bondot? Természetesen Sherlock Holmesnak (Robert Downey Jr.). A legendás mesterdetektív, aki közelharcban legalább olyan verhetetlen, mint logikus gondolkodásban, élete legnagyobb problémájával kerül szembe. Ő és hű társa, doktor Watson (Jude Law) Lord Blackwood nyomába vetik magukat. Ha nem leplezik le időben, az az egész Brit birodalmat megrázhatja.

 

A filmet márénis megnéztem csak egy proplémámvan vele! Megint csak elfogult tudok lenni mert Robert Downey Jr. az én egyik kedvenc színészem és ebben az alkotásában is remek! Szerintem a film maga nagyon jól sikerült és a szereplők is jól lettek összeválaogatva. Aki szereti a kalandfilmeket és az izgalmas jeleneteket azoknak érdemes megnézni ezt a filmet. Rengeteg olyan jelenetet láthatunk a filmben amit máshol még nem nagyon láthattunk. Persze a humor sem kerül a háttérbe és rengeteg nevettető jelenetet láthatunk. Végül is csak annyit tudok írni hogy véleményem szerint nagyon jó de feltétlen meg kell néznie annak aki nem látta még.Jah még egy apró titkot elárulhatok: én már tudom mire fogok 2011-ben menni a moziba :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://matthewfilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr971794396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása