Chuck... (Sorozat)

 2010.02.26. 16:30

Sziasztok!

Első bejegyzésemként a Chuck című amerikai sikersorozatot szeretném bemutatni.

Elsősorban egy amerikai Stanfordra járt Buy Morei alkalmazottról van szó, aki nem mellesleg "holmi" 11$-os órabérben dolgozik. Az első részben már kiderül, hogy nincs túl sok köze a való élethez, inkább a számítógép világában mozog otthonosan. A sorozat akciódús, fordulatos és miegymás jelzővel tudnám illetni. Chuck élete egy pillanat alatt megváltozik amikor megkapja az INTERSECT-et. Két ember (Sarah, egy szuperszexi lány és Casey, aki tipikus "rendőrpofa") a CIA és az NSA megbízásából mellé áll, hogy megvédje őt, de nem utólsó sorban felforgassa az életét :-).

Nem is mondanék többet a sorozatról, inkább nézzétek meg ha gondoljátok.

Ha szeretitek az akciót vígjátékkal és némi romantikával keverve, akkor itt az ideje hogy rákattanjatok a sorozat 3 évadjára.

A bejegyzés trackback címe:

https://matthewfilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr441792625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása