How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal)...

 

A történet2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult élete Tednek és barátainak 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barney-val.

Véleményem szerint a sorozat egy remekmű bár egy kicsit elfogultnak tűnhetek de ha valaki megnézi egy pár részét azonnal beleszeret! Persze fontos tudni hogy a sorozat helyzetkomikumokon és igényes jeleneteken alapszik. A szereplők sokszínűsége is csak a sorozat igényességét mutatja. A szereplőkről csak annyit hogy bár annyira nem ismertek de annál hamarabb belopják magukat az ember szívébe. A karakterek személyisége remekül lett eltalálva és mikor meglátjuk a szereplőket együtt tudunk velük nevetni vagy éppen sírni bár hála istennek ebből nincs olyan sok. Rengeteg dolgot tudnék még írni róla de feleslegesnek tartom mert ezt a sorozatot nem lehet leírni ezt MEG KELL NÉZNI! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://matthewfilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr961792631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása